Pick topic and tag
Topic
Language
Theme
Topics
Kom igång!

Trygge, moderne og effektive sikkerhetsløsninger for privat næringsliv og det offentlige

Language: Norsk bokmål
Published: Friday, 12 October 2018
Edited: Friday, 12 October 2018
x comments
Food & Drinks
0 129 views
Filter
The article has no translations

Skap en tryggere bedrift med optimaliserte helhetsløsninger når det kommer til sikkerhet. Vakthold, brannsikkerhet og moderne sikkerhetsteknologi fra samme aktør gjør hverdagen både enklere og tryggere. Sikkerhetstjenestene tilpasses din spesifikke bedrift slik dere vil ha det, og integreres i de øvrige tjenesteløsningene for en strømlinjeformet synergi.

Sett sikkerheten først

Det er uendelig mye som kan gå galt rent sikkerhetsmessig i en bedrift, uansett hvor stor eller liten den er. Har du ansatte, og oppbevarer du data, kan ting skje. Uansett hvor godt forsikret dere er, vil dere nok si dere enige i at det ikke akkurat hadde vært praktisk hvis kontoret brant ned om natten og dere mistet alt av papirer, harddisker og personlige ting, og plutselig står uten kontorlokaler. Det finnes mange eksempler på at bedrifter som ikke har tatt sikkerheten alvorlig nok har måttet legge ned driften etter for eksempel en brann, fordi kjernekompetanse og historiske data ikke var tilstrekkelig sikret. Det vil altså være en rimelig forsikring å integrere en helhetlig sikkerhetstenkning i bedriften før eventuelle uforutsette situasjoner oppstår.

Sikkerhetsteknologi

Fremtiden innen sikkerhet er uten tvil teknologi. Vi har utviklet en sikkerhetsplattform for hele bedriften, slik at alle sikkerhetsprosesser oppdateres, eventuelle feil eller sikkerhetsbrudd blir rapportert direkte til ansvarshavende, og kommunikasjon mellom de forskjellige sikkerhetsinstansene går smertefritt. Med moderne sikkerhetsløsninger som bygger på ny teknologi og er utviklet av drevne bransjefolk, sikrer du en tryggere og mer effektiv drift. Hvis du er redd for brann, og får sikkerhetsløsninger på plass, forsvinner mange slike bekymringer. Med en integrert løsning med strømlinjeformede prosesser og kommunikasjon blir det hele enda enklere.

Fysisk vakthold

Til tross for den voksende rollen teknologien har når det gjelder sikkerhetsløsninger, er fysisk vakthold så klart fortsatt en viktig del av sikkerhetsprofilen til en bedrift. Teknologien kan tross alt ikke ta seg av ting som mellommenneskelig interaksjon, lesing av kroppsspråk, og den beroliger ikke ansatte og besøkende kun ved sitt nærvær. Det meste av sikkerhetsinspeksjoner må også gjøres av personale, selv om det nå finnes moderne sikkerhetsløsninger, som smarte plattform-løsninger, der inspeksjoner foregår som et samarbeid mellom menneske og teknologi. Dermed blir enda flere feil oppdaget enda raskere.

Brannsikkerhet

Med tanke på brann og sikkerhetsløsninger, er det ikke noen vits i å ta sjanser. Brannsikkerhet er en av de viktigste oppgavene en tjenesteyter innenfor sikkerhet har å ta seg av. Her er både fysisk vakthold og tekniske aspekter viktige – nok et eksempel på hvorfor det er smart å velge nyere sikkerhetsløsninger med integrerte prosesser. Når en røykvarsler går, kan vakthavende umiddelbart få beskjed om nøyaktig hvor i bygget det skjer, og skjermen slås kanskje automatisk over til å vise rommet der røykutviklingen foregår. Kanskje kan vakthavende til og med fjernstyre visse handlinger fra en sikkerhetsplattform, som å slå på sprinkleranlegg i bare det rommet, lukke dører og vinduer, eller tilkalle brannvesen.

Sikkerhetstjenester består av mange prosesser og aspekter, og jo mer strømlinjeformet du kan få det, jo bedre vil det være for sikkerheten i din bedrift. Ta kontakt med en leverandør av sikkerhetstjenester i dag for å høre mer om diverse sikkerhetsplattformer, integrerte løsninger og lignende.

Author box:

Vi tilbyr optimaliserte sikkerhetsløsninger og andre tjenesteytelser til din bedrift. Vakthold, brannsikkerhet og moderne sikkerhetsteknologi fra samme aktør gjør hverdagen tryggere. Moderne sikkerhetsløsninger tilpasses din spesifikke bedrift slik dere vil ha det, og integreres i de øvrige tjenesteløsningene for en strømlinjeformet synergi.


0 129 views
The article has no translations