Pick topic and tag
Topic
Language
Theme
Topics
Kom igång!

Find den rigtige tandlæge på Østerbro

By harry86
Language: Dansk
Published: Friday, 12 October 2018
Edited: Friday, 12 October 2018
x comments
Home & Lifestyle
0 273 views
Filter
The article has no translations

Uanset om det regelmæssige tandeftersyn er en ren rutinesag eller noget, som kræver masser af mental forberedelse, er TandCity den helt rigtige tandlæge på Østerbro.

Mange mennesker fortæller rask væk, at de lider af tandlægeskræk, uanset om det drejer sig om en større behandling eller et simpelt eftersyn. Så snart de sætter sig i stolen, begynder angsten at melde sig. Selvom man ved, at skrækscenarierne ikke har hold i virkeligheden, er de svære at skubbe til side, og det stiller store krav til tandlæges kompetencer, både de faglige og de menneskelige. Som akuttandlæge bør man dog være varsom med at inddele tandlægepatienter i kun to kategorier – dem med tandlægeskræk og dem uden – for angst og usikkerhed kan i høj grad også være bestemt af både den konkrete behandling og de omstændigheder, som har fået en patient til at opsøge tandlægen.

Selvom man som patient ikke føler noget ubehag eller angst ved den årlige eller halvårlige tandrensning, kan det sagtens afstedkomme en meget anderledes reaktion, hvis tandlægebesøget sker på baggrund af for eksempel et uheld. Er man væltet på sin cykel, og er man landet uheldigt, er det akutte tandlægebesøg en voldsom oplevelse, der virker meget fjernt fra det almindelige besøg, som man har haft god tid til at forberede sig på. Når man vælger en tandlæge, er det derfor en god idé at henvende sig til en klinik, hvor personalet har erfaring med angstpatienter, også selvom man ikke selv mener, at man tilhører denne kategori. Man har måske ikke behov for de særlige kompetencer i det daglige, men der kan komme en dag, hvor tandlægens evne til at både behandle og berolige kan være lige præcis det, man har brug for. Begrebet angstpatient er nemlig noget mere fleksibelt, end man måske umiddelbart tror.

Har du brug for en akut tid hos en tandlæge, kan du altid kontakte TandCity. Her er der mulighed for at modtage alle gængse behandlinger, både medicinske og kosmetiske, til fornuftige priser, hvor alle kan være med, og med fleksible åbningstider. Det imødekommende personale er klar til at give dig en god oplevelse, uanset om det drejer sig om et almindeligt eftersyn, eller om uheldet virkelig er ude. Har du akut brug for en tandlæge på Østerbro tilbyder klinikken behandlinger på søn- og helligdage, og den centrale beliggenhed lige ved Østerport Station gør det nemt at nå frem via enten bus, tog eller bil.


0 273 views
The article has no translations